Monday, April 18, 2011

CUBAAN BUNUH DiRi?????

Asalamualaikum, apa khabar semua, nampaknya study week dah menjengah dan sudah ada pun  pelajar-pelajar yang sudah mengambil peperiksaan.... setelah tekanan menguruskan saringan perujian tilawah al-quran peringkat UTM telah reda..... saya kembali fokus kepada pelajaran... terima kasih kepada yang banyak membantu.... 
pada post kali ini saya tidak mahu bercakap panjang cuma melampirkan gambar-gambar saya dan Azizi Mustafa melepaskan stress.... hahahaha mari kita lihat


Hari ini Selasa 19 April 2011, pada jam 6.30 am saya menghantar mesej pesanan ringkas kepada Azizi Mustafa sama ada dia nak ikut saya ke satu tempat bernama Balai Cerap

encik azizi yang cute






kat sini ada satu menara tinggi tau!!!!!!







ini dia Azizi Mustafa yang cuba memanjat menara


















yang ni teman plak manjat


sape  kata x tinggi??????!!!!!!!!!!!!!!!


















pemandangan pagi yang menghilangkan stress


Azizi gayat terketar-ketar.... hahahaha





ni dia yang dikatakan cubaan membunuh dirikah?????????????



puncak menara                                                                                         




azizi yang kontrol berani





teman pun x nak kalah

anda semua pun sudah lihat betapa tingginya menara tadi cuba kalau jatuh dari ketinggian itu apa yang anda rasakan akan berlaku.... pada sekitar tempt itu sy dan azizi memberanikan diri naik ke paling atas..... cubaan bunuh dirikah.....??????????
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
ii
i
i
i
i
i
i
I
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
dan sebenarnya

inilah :"menara yang kami berdiri di atasnya" jangan marah ya.... sja hilangkan stress

sebenarnya post kali ini sekadar untuk penghilang stress.... ini cara saya... shooting tempat cantik-cantik... tengok keindahan alam... naik balai cerap.... uji fobia diri di tempat yang tinggi... mungkin bagi orang lain ada cara tersendiri misalnya makan... melalak... menjerit... menangis.... luah rasa.... semua ada cara... tapi ingat jangan sampai membahayakan diri ya!!!!! jadi sape nak tangkap gambar itu adalah satu skill  shoot gambar ya... jom kota tgk gambar yg ada



azizi berangan nak jadikan matahari sebagai hantaran mahar




teman pun nak juga main cahaya juga
 




cantikkan bunga ni




maka selamat mengulangkaji dan semoga stress anda semua terkawal.... jangan cuba bunuh diri yaaa... x elok... orang bunuh diri conform2 masuk neraka... ingat harapan mak ayah.... anda semua boleh lakukan... yakin pada diri... banyakkan berdoa..... jangan takut untuk mencuba...... orang yang gagal adalah orang yang tidak mahu cuba berdiri selepas jatuh... ingat musuh utama adalah diri sendiri ^_^

8 comments:

Sabihah said...

ceh.sempat lagi ambik gamba..akak nak release tension pun belum ada peluang lagi.......(T.T)

Ummu Nuha said...

salam...release tension skit baca entri afiq ni..hehe

BeE~BiE said...

HAHAHA XD

JAMIE said...

style~

nurul ashra binti md rosly said...

ish adik2 nih...

Muhammad Aizuddin said...

huhuhuhu mati2 ingatkan ada kat atas tu
ceh

Mimie Mizah said...

perkara pertama yg terlintas dlm hati biler tgk tu,

"giler!"

tp nasib baik masih mampu bersabar menanti hga skroll ke bwh..dan akhirnya yg keluar dr mulut hanya senyum dan "haha!"

nice! :)

Fahimy Yusoff said...

nice :) haha .. kantoi disitu :) hehe

Post a Comment